Skip to main content
Uncategorized

Junior Analytiker til Snowball Capital

By December 22, 2021December 28th, 2021No Comments

Vi søger en Junior Analytiker med en passion for aktie- og virksomhedsanalyse.

Download som PDF her.

Snowball Capital er en investeringsrådgiver, der til januar lancerer investeringsforeningen Snowball Invest. Som Junior Analytiker kommer du til at arbejde tæt sammen med de tre stiftere, og du vil opleve en flad og decentraliseret vidensorganisation, hvis formål er at identificere, analysere og investere i ”værdiskabende monopoler”.

Om Snowball Capital

Snowball Capital blev stiftet i august 2021 af Alexander Munk, Victor Berg og Henrik Sparup. Vi har alle tre en baggrund indenfor kapitalforvaltning fra et ambitiøst fondsmæglerselskab, som Henrik Sparup var medstifter af i 2008. Vores ønske med Snowball Capital er at skabe en organisation, der centrerer sig om én investeringsstrategi, opsummeret med følgende tre punkter:

 1. Invester i værdiskabende monopoler – virksomheder, der allerede har vundet, og hvor sandsynligheden for, at de bliver ved med at vinde i fremtiden, er høj.
 2. Lad være med at betale for meget for dem – en fair prissætning for kvalitet.
 3. Lad dem være i fred – vores kunder betaler for resultater, ikke aktivitet.

Snowball Capital investerer udelukkende i værdiskabende monopoler. Det er virksomheder med unikke og holdbare konkurrencemæssige fordele, der befinder sig i dominerende positioner på konkurrencefattige og strukturelt vækstende markeder.

Værdiskabende monopoler agerer langsigtet. De udnytter ikke deres position til at maksimere kortsigtet profit. De forsøger at skabe meget mere værdi for aktørerne i deres økosystem, end den pris de tager for deres service eller produkt.

Værdiskabende monopoler besidder altid én, men ofte flere, holdbare konkurrencemæssige fordele, der gør dem i stand til at modstå den kapitalistiske naturlov, konkurrence.

Det er ikke muligt at sætte konkurrencemæssige fordele på formel. Derfor går størstedelen af vores tid med at studere holdbarheden af de konkurrencemæssige fordele ud fra et kvalitativt perspektiv.

Vi har store ambitioner. Vores vision er at blive den førerende aktive aktieinvesteringsrådgiver i Danmark. Et resultat vi vil opnå ved at levere et signifikant merafkast til vores investorer over tid.

Rollen som Junior Analytiker

Som Junior Analytiker i Snowball Capital bliver du en fast del af analysearbejdet og tager samtidig en del af ansvaret for generelle ad hoc-opgaver. Stillingen er på 20 timer om ugen, og du vil bl.a.:

 • Udføre selskabsanalyser i samarbejde med os.
 • Udarbejde studier, der giver nye indsigter i værdiskabende monopolers karakteristika.
 • Udføre månedlige opdateringer samt udsende nyhedsbreve og fakta ark.

Snowball Capital tilbyder:

 • Et grundigt oplæringsprogram, hvor du bliver præsenteret for de vigtigste bøger, artikler og koncepter indenfor aktieinvestering.
 • En ambitiøs og dynamisk virksomhed med en åben og uformel omgangstone.
 • Fleksibilitet ift. studie og eksamener.
 • En god lønpakke.

Hvem du er:

Som udgangspunkt vil den ideelle kandidat:

 • Være i gang med at læse sin bachelor med et økonomisk og finansielt islæt. Det vigtigste er dog, at du har en passion omkring aktieanalyse og ønsker en karriere indenfor området.
 • Være en generalist, der kan anvende både kvalitative og kvantitative analyse redskaber.
 • Besidde en stor nysgerrighed, og have lyst til at lære om nye koncepter, industrier og virksomheder.
 • Have et godt kendskab til regnskaber samt Excel og PowerPoint.
 • Trives i et foranderligt arbejdsmiljø med et proaktivt og selvstændigt mindset.
 • Have gode sproglige egenskaber skriftligt såvel som mundtligt.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Alexander Munk (am@snowballcapital.dk | +45 2892 9948) eller Victor Berg (vb@snowballcapital.dk | +45 2671 0081).

Du kan også læse mere om os her: www.snowballcapital.dk.  

Ansøgning

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 31. januar. Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV, eksamensbevis(er)/karakterudskrift(er) og eventuelle bilag.

Ansøgningen sendes til am@snowballcapital.dk.

Close Menu

Kontakt

Snowball Capital
Kongevejen 340, 2. tv., 2840 Øverød Holte
CVR: 42 59 12 03

Direkte: +45 28 92 99 48
Email: am@snowballcapital.dk