En likvid investering

Foreningen er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Det gør, at du kan købe og sælge investeringsbeviserne direkte i din netbank eller på diverse handelsplatforme.

Handler kan udføres på hverdage mellem 09.45 – 16.55 jf. Nasdaq Copenhagens åbningstider.

Jyske Bank er ‘Market Maker’ og sørger for, at du altid kan købe og sælge vores beviser til indre værdi. Dvs. ud fra kurserne på de 20-25 aktier, der er i porteføljen.

Vi har lavet et overblik, der opsummerer de vigtigste praktiske informationer her.

ISIN-kode: DK0061680279

Det er ikke altid, at investeringsforeningen kommer frem ved søge på Snowball Invest. I stedet skal du søge efter vores ISIN-kode (International Securities Identification Number): DK0061680279.

Herefter fremgår navnet ”PortfolioManager Snowball Invest”.

Ved udgangen af hver måned opdaterer vi vores performance på hjemmesiden, men du kan altid se den seneste indre værdi på Nasdaqs hjemmeside her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du bliver medinvestor, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret på vores arbejde. Vi udsender bl.a. månedlige kommentarer om porteføljen, dybdegående kvartalsbreve og diverse informationer m.m.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke her.

Hvis du investerer, må du meget gerne skrive en mail til os på admin@snowballcapital.dk, så vi kan holde kontakten. I Snowball Capital har vi ikke adgang til investeringsforenings ejerbog, og kan derfor ikke selv se, hvis du investerer.

Hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål, ringer vi dig gerne op, hvis du udfylder formularen her.