Skip to main content

Du kan hente Snowball Capitals kvartalsbrev for Q2 2022 her.

Den anerkendte læge og sundhedsforsker, Hans Rosling, har en gang udtalt ”there’s no room for facts when our minds are occupied by fear”.

I temaet for dette kvartalsbrev vil vi forsøge at ”gøre plads til fakta”, jf. ovenstående Hans Rosling citat. Vi vil se på en del af aktiemarkedet, der har været ekstraordinært hårdt ramt – virksomheder indenfor digital forbrugerteknologi – og argumentere for, at der kan være rigtig gode investeringsmuligheder her nu. Det indikerer data i hvert fald. Dernæst vil vi dykke ned i en af vores investeringer, den britiske boligportal Rightmove, der i øvrigt indgår i vores digitale forbrugerteknologiindeks.

Vi er meget bevidste om, at mange af vores investorer gennemgår en svær tid lige nu, og der er sandsynligvis ikke mange lyspunkter i porteføljen i øjeblikket. Vi oplever heldigvis også, at langt de fleste af vores investorer har de lange briller på og forstår, at Snowballs vision er at skabe værdi på den lange bane ved at følge en velovervejet og disciplineret investeringsstrategi. Også når det er svært.

Faktisk betragter vi denne indstilling blandt vores investorer som værende Snowball Capitals måske allervigtigste konkurrencemæssige fordel.

Close Menu

Kontakt

Snowball Capital
Fuglevadsvej 41
2800 Kgs. Lyngby

CVR: 42 59 12 03

Direkte: +45 20 35 95 52
Email: hs@snowballcapital.dk